Modern megjelenéssel több a bevétel

Online mgjelenés

Hogyan lehet a legkedvezőbb áron modernizálni vállalkozásod online megjelenését? Több bevétel, kevesebb stressz!

Úgy, ha szolgáltatást-szolgáltatással állítunk szembe, vagyis kettőnk között barter megoldást keresünk. Így akár teljes egészében is pénzmozgás nélkül is modernizálhatók, frissíthetők, karbantarthatók az online csatornáid, ezáltal több érdeklődő és magasabb bevétel érhető el.

Az alábbi űrlap kitöltésével (egyedi szerződés után) kérheted, hogy megtervezzük és készítsük el vagy modernizáljuk online megjelenésed. A munkánk ezekre a feladatokra terjed ki:

  • Modern, reszponzív weboldal kialakítása
  • Biztonsági funkciók beállítása
  • 3-5 menüpont kialakítása
  • 3-5 képgaléria kialakítása 5-10 képpel
  • 1-2 db kapcsolati űrlap kialakítása
  • Weblap kezelésének online betanítása

A szolgáltatásunk ára fix nettó 99 900 Ft, de lehetőség van kiegészítő modulok integrálására is egyedi díjazás alapján. A csomag az első alkalommal barter megállapodás keretében is igényelhető. A munka elvégzése az elküldött igénylővel nem garantált, azt minden esetben pontos egyeztetés és írásos megállapodás előzi meg!

A későbbiekben is állunk rendelkezésedre karbantartással, eseti vagy folyamatos frissítéssel, megjelenéseid kezelésével. Ezen szolgáltatásokat eseti vagy havi díjas árakon végezzük, melyek teljesítése akár barter megállapodás keretében is történhet.

A részletekkel kapcsolatban az űrlap lezárását követően mi keresünk a megadott elérhetőségen.

Köszönjük megtisztelő bizalmad!

Vélemény, hozzászólás?