Online megjelenés igénylő

Az alábbi űrlap kitöltésével (egyedi szerződés után) megtervezzük és elkészítjük vállalkozásod online megjelenését:

  • Magyar nyelvű WordPress weboldal kialakítása
  • Biztonsági funkciók beállítása
  • 3-5 menüpont kialakítása
  • 3-5 képgaléria kialakítása galériánként 6-10 képpel
  • 1-2 db kapcsolati űrlap kialakítása
  • Weblap kezelésének online betanítása
  • Domain név egyszeri bejegyzése vagy átjegyzése

A szolgáltatásunk ára fix nettó 99 900 Ft, de lehetőség van kiegészítő modulok integrálására is egyedi díjazás alapján. A csomag az első alkalommal barter megállapodás keretében is igényelhető. A munka elvégzése az elküldött igénylővel nem garantált, azt minden esetben pontos egyeztetés és írásos megállapodás előzi meg!

A későbbiekben is állunk rendelkezésedre a megjelenések karban tartásával, eseti vagy folyamatos frissítésével, oldalaidnak kezelésével. Ezen szolgáltatásokat eseti vagy havi díjas árakon végezzük, melyek teljesítése akár barter megállapodás keretében is történhet.

A részletekkel kapcsolatban az űrlap lezárását követően mi keresünk a megadott elérhetőségen, de felveheted velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén is (+36707023316; info@szallasorigo.hu)

Köszönjük megtisztelő bizalmad!

Kapcsolattartó adatai

 

A felajánlás/felhasználás helye

 

Ellenőrzés

Más szolgáltatásunk is érdekel? Válassz az alábbiak közül!


Az oldal próbája az “evés”, így ha regisztrálsz látogatóként, első kézből tesztelheted oldalunk működését és a tagjainknak nyújtott szolgáltatások minőségét. Jó szórakozást kívánunk!

Bejelentkezés

Regisztráció

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.


Kérlek iratkozz fel magánemberként hírlevelünkre is, így mindig biztos lehetsz benne, hogy a legmegfelelőbben kezeljük ajánlataidat. Köszönjük!