Média-és szolgáltatási ajánlat

iPORT.hu webműhely – mobilbarát megjelenés böngészőben, közösségi médiában. INFOshop Techline Kft..

7 fontos tény a profi online megjelenésről

Amennyiben fontos számodra, hogy az interneten -és főleg mobiltelefonon!- is megtaláljanak és releváns információkat szolgáltass partnereidnek, vedd fel velünk a kapcsolatot! Az alábbi űrlap kitöltésével (egyedi szerződés után) modernizáljuk vagy megtervezzük és elkészítjük vállalkozásod weboldalát, közösségi média csatornáit.

Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints!

Kiemelkedni a tömegből – heti prémium megjelenések

Ha tényleg komoly arculatra vágysz és szeretnél minél több ember számára „szemet szúrni”, akkor érdemes a heti prémium megjelenésünkkel kiemelkedni a tömegből. A SzállásOrigónak – mint a legtöbb szakosodott portálnak – a nyitóoldala a leglátogatottabb, ezért egy ottani kiemelés ér a legtöbbet. Természetesen ha már a főoldalon jelen vagy, miért ne kerülhetnél rivaldafénybe a közösségi média oldalakon is?

Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints!

Szolgáltatási ajánlat feltöltése INGYEN is

A szállásadók és egyéb szolgáltatók weboldalainak látogatottsága és a keresőkben történő megjelenésük nagyban függ attól, hogy hány releváns weboldalról lehet „átkattintani” az oldalukra. Ebben is segít a SzállásOrigó, hiszen a releváns érdekességeknél és látványosságoknál akár ingyenesen is megjelenhet a szolgáltatásod.

Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints!

Szolgáltatási ajánlat feltöltése

Grafikai munkák és arculat, online megjelenés

Egy vállalkozás egyik legfontosabb feladata a vásárlóközönség felé egy olyan arc(ulat)ot mutatni, melyben az érdeklődők megbízhatnak, melyet vonzónak találnak és ezáltal szívesen veszik fel a kapcsolatot a vállalkozással. Az első benyomás 7 másodperc alatt alakul ki, így közös feladatunk lehet, hogy ezt a benyomást a lehető legbarátságosabbá, legvonzóbbá, legbizalomgerjesztőbbé tegyük.

Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints!


„Nemcsak a webáruház elkészítését, de a feltöltést, a folyamatos üzemeltetést és blog írást is profin csinálják, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Minden változtatást, rugalmasan, gyorsan, hozzáértően elvégeznek.”

— Nagy Róbert, Klasszikfa.hu

„Az iPORT.hu folyamatos támogatása és az oldal használatának betanítása mellett ma már saját magam intézem a tanfolyamok marketingjét. Ma is szívesen segítenek ha kérdéseimmel keresem őket. Köszönöm!”

— Földesi Éva, Rajztudas.hu

„Köszönöm, hogy szállásunk és szolgáltatásaink megfelelő online megjelenést kaphattak és már direktben is lehet foglalni nálunk! Online marketingben is sokat segítettek az oldal beindításán.”

— Gazsó István, Korosokgyongye.hu