Szolgáltatási ajánlat feltöltése

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége van (egyedi szerződés után) akciós vagy eseti ajánlatot megjelentetni oldalunkon. Ezen marketing szolgáltatásunk ára az általad felajánlott termék/szolgáltatás árának egyedi %-a vagy termékenként/szolgáltatásonként egy fix összeg. Ezt a közvetítői díjat nemcsak pénzben, de részben vagy egészben barter megállapodás keretében is elfogadjuk. Az ajánlat megjelenése az elküldött igénylővel nem garantált, a megjelenést befolyásolja a kért megjelenés fajtája és a VIP partnereink már feltöltött ajánlatai.

A részletekkel kapcsolatban az űrlap lezárását követően mi keresünk a megadott elérhetőségen, de felveheted velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén is (+36707023316; info@szallasorigo.hu)

Köszönjük megtisztelő bizalmad!

Kapcsolattartó adatai

 

A felajánlás/felhasználás helye

 

A felajánlás adatai

 

Ellenőrzés

Más szolgáltatásunk is érdekel? Válassz az alábbiak közül!


Az oldal próbája az „evés”, így ha regisztrálsz látogatóként, első kézből tesztelheted oldalunk működését és a tagjainknak nyújtott szolgáltatások minőségét. Jó szórakozást kívánunk!

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.


Kérem iratkozz fel magánemberként is hírlevelünkre, így mindig biztos lehetsz benne, hogy a legmegfelelőbben kezeljük ajánlataid. Köszönjük!