Szolgáltatási ajánlat feltöltése

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége van (egyedi szerződés után) akciós vagy eseti ajánlatot megjelentetni oldalunkon. Ezen marketing szolgáltatásunk ára az ön által felajánlott termék/szolgáltatás árának egyedi %-a vagy termékenként/szolgáltatásonként egy fix összeg. Ezt a közvetítői díjat nemcsak pénzben, de részben vagy egészben barter megállapodás keretében is elfogadjuk. Az ajánlat megjelenése az elküldött igénylővel nem garantált, a megjelenést befolyásolja a kért megjelenés fajtája és a VIP partnereink már feltöltött ajánlatai.

A részletekkel kapcsolatban az űrlap lezárását követően mi keressük a megadott elérhetőségen, de felveheti velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén is (+36707023316; info@szallasorigo.hu)

Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Kapcsolattartó adatai

 

A felajánlás/felhasználás helye

 

A felajánlás adatai

 

Ellenőrzés

Más szolgáltatásunk is érdekli? Válasszon az alábbiak közül!


Az oldal próbája az “evés”, így ha regisztrál látogatóként, első kézből tesztelheti oldalunk működését és a tagjainknak nyújtott szolgáltatások minőségét. Jó szórakozást kívánunk!

Belépés

Regisztráció

A fiókod sikeresen létrejön és a hozzá tartozó jelszót elküldjük e-mailben.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.


Kérem iratkozzon fel magánemberként is hírlevelünkre, így mindig biztos lehet benne, hogy a legmegfelelőbben kezeljük ajánlatait. Köszönjük!